Pages

Tuesday, March 10, 2015

Kevät alkaa tennareista


Tältä näytti Turku hetki sitten. Mutta ei tänään. Nyt lumi on poissa, alsfatit lakaistu hiekoista ja aurinko paistaa vieläkin isommin.Yllättäen puolet pyöristä oli kadonneet pyörävarastosta. Ihmiset nauttivat ensimmäisestä kevätpäivästä, ja niin tein minäkin.

Ostin uudet tennarit ja tanssin Aurajoen varrella. Talvivaatteet vaihtuivat kukkahameeseen ja sukkiksiin. Kävelin eri reittiä kaupungiin. Ja meinasin haljeta hymyilemisestä. Kassatäti kehui persikanväristä kevättakkiani. Specsaversin myyjä kannusti minua valinnassani - nyt mullakin on hipsterilasit. Söin kevään ensimmäisen mehujään ja rakastuin kuppinuudeleihin.
Jätin illalla verhon raolleen, jotta saan herätä aamuaurinkoon. Keksin sata uuttaa suunnitelmaa. Nukuin pitkään ja koukutuin suomalaisiin tv-sarjoihin. Yliviivasin taas yhden stressinaiheeni. Unelmoin piknikistä. Ja nauroin taas enemmän kuin pitkään aikaan. Minähän sanoin, että Turku näyttää paremmalta kevätauringossa.

Minä siis jatkan tanssimista.

2 comments:

  1. Kohta tanssahdellaan yhdessä!! Ja onneksi kevätaurinko on siunannu nyt Ouluaki, pääsee täälläki välillä hymyilemään :3
    t. Emma

    ReplyDelete
  2. Niinpä, en malta odottaa!! Meillä on tulossa ihan super kesä C:

    ReplyDelete